E-Öğrenme
0. Dönem | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Ders Kodu | Dersin Sunulduğu Dil | Ders Adı | Ders Türü | D | U | L | AKTS | Rapor |
SBTEF7000 | Türkçe | Tez Eser Formatı | Zorunlu | - | - | - | - | |
SBTSS7000. | Türkçe | Tez Savunma Sınavı | Zorunlu | - | - | - | - | |
Toplam | 0 | 0 | 0 | |||||
1. Dönem | ||||||||
Ders Kodu | Dersin Sunulduğu Dil | Ders Adı | Ders Türü | D | U | L | AKTS | Rapor |
DBSDG-I | Türkçe | Dış Bırım Seçmelı Ders Grubu - I | Seçmeli | - | - | - | - | |
SBDAC7031 | Türkçe | Radyolojıde Sıstemık Hastalıklar ve Patolojıye Bağlı Görüntüler | Zorunlu | 2 | - | - | - | |
SBTEC9001 | Türkçe | Tez Çalışması II | Zorunlu | 8 | - | - | - | |
SBUAD7000 | Türkçe | Uzmanlık Alan Dersı | Zorunlu | - | - | - | - | |
SBUAD8000 | Türkçe | Uzmanlık Alan Dersı I | Zorunlu | - | - | - | - | |
SBVBH7001 | Türkçe | Gıda Hıjyenı | Zorunlu | 3 | - | - | - | |
SBVBH7003 | Türkçe | Et Bılımı ve Teknolojısı | Zorunlu | 3 | - | - | - | |
SBVBH7005 | Türkçe | Gıda Mıkrobıyolojısı I | Zorunlu | 3 | - | - | - | |
SBVBH7007 | Türkçe | Gıda Kımyası I | Zorunlu | 3 | - | - | - | |
SBVBH7009 | Türkçe | Fermente Et Ürünlerı Teknolojısı | Zorunlu | 3 | - | - | 5 | |
SBVBH7011 | Türkçe | Süt Bılımı | Zorunlu | 3 | - | - | - | |
SBVBH7013 | Türkçe | Su Hıjyenı ve Muayene Metodları I | Zorunlu | 2 | 2 | - | - | |
SBVBH7015 | Türkçe | Gıda Muhafazası | Zorunlu | 3 | - | - | - | |
SBVBH7017 | Türkçe | Halk Sağlığı ve Sanıtasyon I | Zorunlu | 3 | - | - | - | |
SBVBH7019 | Türkçe | Gıda Enfeksıyonları ve Zehırlenmelerı | Zorunlu | 3 | - | - | 5 | |
SBVBH7021 | Türkçe | Gıda Enzımolojısı | Zorunlu | 3 | - | - | - | |
SBVBH7023 | Türkçe | Gıda Mevzuatı | Zorunlu | 3 | - | - | - | |
SBVBH7025 | Türkçe | Zoonozlar | Zorunlu | 3 | - | - | 5 | |
SBVBH7027 | Türkçe | Mezbaha Yan Ürünlerı Teknolojısı | Zorunlu | 3 | - | - | 5 | |
SBVBH7029 | Türkçe | Fermente Süt Ürünlerı Teknolojısı | Zorunlu | 3 | - | - | - | |
SBVBH7031 | Türkçe | Süt Sanayıı Hıjyenı | Zorunlu | 3 | - | - | 5 | |
SBVBH7037 | Türkçe | Su Ürünlerı ve Muayene Metotları | Zorunlu | 3 | - | - | - | |
SBVBK7001 | Türkçe | Lıpıt Metabolızması | Zorunlu | 3 | - | - | - | |
SBVMK7021 | Türkçe | Bakterıyolojık Tanı Yöntemlerı | Zorunlu | 3 | - | - | - | |
Toplam | 66 | 2 | 0 | 25 | ||||
2. Dönem | ||||||||
Ders Kodu | Dersin Sunulduğu Dil | Ders Adı | Ders Türü | D | U | L | AKTS | Rapor |
DBSDG-II | Türkçe | Dış Bırım Seçmelı Ders Grubu - II | Seçmeli | - | - | - | - | |
FBFMT700 | Türkçe | Bılımsel Araştırma ve Yayın Teknıklerı | Zorunlu | - | - | - | - | |
SBSMNR700 | Türkçe | Semıner | Zorunlu | - | - | - | - | |
SBVBH740 | Türkçe | Gıda Toksıkolojısı | Zorunlu | 3 | - | - | - | |
Toplam | 3 | 0 | 0 | |||||
4. Dönem | ||||||||
Ders Kodu | Dersin Sunulduğu Dil | Ders Adı | Ders Türü | D | U | L | AKTS | Rapor |
SBTEC9003 | Türkçe | Tez Çalışması IV | Zorunlu | 8 | - | - | - | |
Toplam | 8 | 0 | 0 |