GERİ DÖN

Ders Öğretim Planı


Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS
SBVBH7019 Gıda Enfeksiyonları ve Zehirlenmeleri Ders 1 1 5,00

Doktora


Türkçe


Gıda potojenleri, gıdalarla bulaşan hastalıklar, korunma ve kontrol konularında bilgi ve kabiliyetleri geliştirme konularında bilgi vermek


Prof.Dr. Kamil EKİCİ


1 Gıda potojenlerini öğrenme
2
3
4
5


Yok


Yok



Hafta Teorik Uygulama Laboratuvar
1 Enstrumental analiz yöntemleri
2
3
4
5
6
7
8 Arasınav
9
10
11
12
13
14
15
16 Final sınavı

1. Foodborne Diseases, Doyle MP, Cliver DO, Ed, DO Cliver, Academic Press, Inc, San Diego, California 92101, USA, 1990. 2. Gıda Hijyeni, Uğur M, Nazlı B, Bostan K, Teknik Yayınevi, İstanbul, 2001.



Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri Adet Değer
Ara Sınav 1 100
Toplam 100
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri Adet Değer
Final Sınavı 1 100
Toplam 100
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri 50
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri 50

Yok


Etkinlikler Sayısı Süresi (saat) Toplam İş Yükü (saat)
Ara Sınav 1 12 12
Final Sınavı 1 16 16
Derse Katılım 14 4 56
Bireysel Çalışma 14 3 42
Toplam İş Yükü (saat) 126

PÇ 1
ÖÇ 1
ÖÇ 2
ÖÇ 3
ÖÇ 4
ÖÇ 5
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek