Dersin Kodu | Dersin Adı | Dersin Türü | Yıl | Yarıyıl | AKTS |
---|---|---|---|---|---|
SBVBH7019 | Gıda Enfeksiyonları ve Zehirlenmeleri | Ders | 1 | 1 | 5,00 |
Doktora
Türkçe
Gıda potojenleri, gıdalarla bulaşan hastalıklar, korunma ve kontrol konularında bilgi ve kabiliyetleri geliştirme konularında bilgi vermek
Prof.Dr. Kamil EKİCİ
1 | Gıda potojenlerini öğrenme |
2 | |
3 | |
4 | |
5 |
Yok
Yok
Hafta | Teorik | Uygulama | Laboratuvar |
---|---|---|---|
1 | Enstrumental analiz yöntemleri | ||
2 | |||
3 | |||
4 | |||
5 | |||
6 | |||
7 | |||
8 | Arasınav | ||
9 | |||
10 | |||
11 | |||
12 | |||
13 | |||
14 | |||
15 | |||
16 | Final sınavı |
1. Foodborne Diseases, Doyle MP, Cliver DO, Ed, DO Cliver, Academic Press, Inc, San Diego, California 92101, USA, 1990. 2. Gıda Hijyeni, Uğur M, Nazlı B, Bostan K, Teknik Yayınevi, İstanbul, 2001.
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri | Adet | Değer |
---|---|---|
Ara Sınav | 1 | 100 |
Toplam | 100 | |
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri | Adet | Değer |
Final Sınavı | 1 | 100 |
Toplam | 100 | |
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri | 50 | |
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri | 50 |
Yok
Etkinlikler | Sayısı | Süresi (saat) | Toplam İş Yükü (saat) |
---|---|---|---|
Ara Sınav | 1 | 12 | 12 |
Final Sınavı | 1 | 16 | 16 |
Derse Katılım | 14 | 4 | 56 |
Bireysel Çalışma | 14 | 3 | 42 |
Toplam İş Yükü (saat) | 126 |
PÇ 1 | |
ÖÇ 1 | |
ÖÇ 2 | |
ÖÇ 3 | |
ÖÇ 4 | |
ÖÇ 5 |