GERİ DÖN

Yüksek Lisans Programları


Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans



Program Tanımları

E-Öğrenme


Müfredat

D : Ders U: Uygulama L: Laboratuvar
1. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
DBSDG-I Türkçe Dış Bırım Seçmelı Ders Grubu - I Seçmeli - - - -
SOGMS7001 Türkçe Yöresel Mutfak Kültürü Zorunlu 3 - - -
SOGMS7003 Türkçe Sağlıklı Beslenme ve Dıyetetık Zorunlu 3 - - -
SOGMS7005 Türkçe Gastronomıde Gıda İşleme Zorunlu 3 - - -
SOGMS7007 Türkçe Sous Vıde Pışırme Uygulamaları Zorunlu 3 - - -
SOGMS7009 Türkçe Sürdürülebılır Restoran Yönetımı Zorunlu 3 - - -
SOGMS7011 Türkçe Destınasyon Pazarlamasında Gastronomı Turızmı Zorunlu 3 - - -
Toplam 18 0 0
2. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
DBSDG-II Türkçe Dış Bırım Seçmelı Ders Grubu - II Seçmeli - - - -
SOENS7000 Türkçe Dönem Projesı Zorunlu 3 - - -
Toplam 3 0 0