GERİ DÖN

Lisans Programları


MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ - GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ - GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ - Süt Teknolojisi Alt Programı



Program Tanımları

E-Öğrenme


Müfredat

D : Ders U: Uygulama L: Laboratuvar
7. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
2105027052006 Türkçe GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ Zorunlu - - - -
2105027062006 Türkçe GELENEKSEL SÜT ÜRÜNLERİ TEK. Zorunlu - - - -
2105027072006 Türkçe SÜT TEKNOLOJ.STARTER KÜLTÜRLER Zorunlu - - - -
Toplam 0 0 0
8. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
2105028002003 Türkçe FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Zorunlu - - - -
2105028022003 Türkçe TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ Zorunlu - - - -
2105028032003 Türkçe DONDURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ Zorunlu - - - -
2105028062003 Türkçe BİTİRME PROJESİ Zorunlu - - - -
2105028072006 Türkçe DAYANIKLI SÜT ÜRÜNLERİ Zorunlu - - - -
2105028082006 Türkçe SÜT TEKNOLOJİSİNDE GELİŞMELER Zorunlu - - - -
2105028092006 Türkçe SÜT VE ÜRÜNLERİ PAZARLAMASI Zorunlu - - - -
2105028102006 Türkçe YABANCI PEYNİR ÇEŞİTLERİ TEK. Zorunlu - - - -
2105028112006 Türkçe SÜTÇÜLÜK ARTIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ Zorunlu - - - -
Toplam 0 0 0
Mufredat Kapanan Dersler
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
2105027002003 Türkçe PROJE TEKNİĞİ Zorunlu - - - -
2105027012003 Türkçe SÜT KİMYASI VE BİYOKİMYASI Zorunlu - - - -
2105027022003 Türkçe PEYNİR TEKNOLOJİSİ Zorunlu - - - -
2105027032003 Türkçe SÜT MİKROBİYOLOJİSİ Zorunlu - - - -
2105027042003 Türkçe İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ Zorunlu - - - -
2105027052003 Türkçe GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ Zorunlu - - - -
2105027062003 Türkçe GELENEKSEL SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Zorunlu - - - -
2105027072003 Türkçe SÜT TEKNOLOJİSİNDE STARTER KÜLTÜRLER Zorunlu - - - -
2105028012003 Türkçe DAYANIKLI SÜT ÜRÜNLERİ Zorunlu - - - -
2105028042003 Türkçe GIDA PAZARLAMA Zorunlu - - - -
2105028052003 Türkçe SÜT TEKNOLOJİSİNDE GELİŞMELER Zorunlu - - - -
2105028072003 Türkçe YABANCI PEYNİR ÇEŞİTLERİ TEKNOLOJİLERİ Zorunlu - - - -
2105028082003 Türkçe SÜTÇÜLÜK ARTIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ Zorunlu - - - -