E-Öğrenme
7. Dönem | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Ders Kodu | Dersin Sunulduğu Dil | Ders Adı | Ders Türü | D | U | L | AKTS | Rapor |
2105017002003 | Türkçe | PROJE TEKNİĞİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105017012003 | Türkçe | TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105017022003 | Türkçe | TEMEL ET BİLİMİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105017032003 | Türkçe | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105017042003 | Türkçe | SÜT İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105017052003 | Türkçe | ÜRÜN GELİŞTİRME | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105017062003 | Türkçe | GIDA TEKNOLOJİSİNDE GELİŞMELER | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105017102006 | Türkçe | PEYNİR TEKNOLOJİSİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105017112006 | Türkçe | İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105017122006 | Türkçe | SÜT MİKROBİYOLOJİSİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105017132009 | Türkçe | SÜT KİMYASI VE BİYOKİMYASI | Zorunlu | 3 | - | - | - | |
Toplam | 3 | 0 | 0 | |||||
8. Dönem | ||||||||
Ders Kodu | Dersin Sunulduğu Dil | Ders Adı | Ders Türü | D | U | L | AKTS | Rapor |
2105018002003 | Türkçe | MEYVE SEBZE İŞLEME TEK. | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105018012003 | Türkçe | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105018022003 | Türkçe | ET ÜRÜNLERİ İŞLEME MÜH. | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105018032003 | Türkçe | GIDA PAZARLAMASI | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105018042003 | Türkçe | BİTİRME PROJESİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105018102006 | Türkçe | GIDA TEKNOLOJİSİNDE GELİŞ.II | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105018112006 | Türkçe | KAHVALTILIK TAHILLAR TEKNOLOJİSİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105018122006 | Türkçe | DUYUSAL TEST TEKNİKLERİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105018132006 | Türkçe | KANATLI ETLERİ TEKNOLOJİSİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105018142010 | Türkçe | FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEK. | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105018152010 | Türkçe | TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
Toplam | 0 | 0 | 0 | |||||
Mufredat Kapanan Dersler | ||||||||
Ders Kodu | Dersin Sunulduğu Dil | Ders Adı | Ders Türü | D | U | L | AKTS | Rapor |
2105017072003 | Türkçe | ET VE SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105017072006 | Türkçe | GIDA MUHAFAZA | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105017082003 | Türkçe | GIDA GÜVENLİĞİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105017082006 | Türkçe | GIDA GÜVENLİĞİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105017092003 | Türkçe | SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKN. | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105017092006 | Türkçe | SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105017102003 | Türkçe | GIDA MUHAFAZA | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105018052003 | Türkçe | GIDA TEKNOLOJİSİNDE GELİŞMELER | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105018062003 | Türkçe | SÜT İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105018072003 | Türkçe | DUYUSAL TEST TEKNİKLERİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105018072004 | Türkçe | SÜT İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105018082003 | Türkçe | KANATLI ETLERİ TEKNOLOJİSİ | Zorunlu | - | - | - | - | |
2105018092003 | Türkçe | KAHVALTILIK TAHILLAR TEKN. | Zorunlu | - | - | - | - |