Dersin Kodu | Dersin Adı | Dersin Türü | Yıl | Yarıyıl | AKTS |
---|---|---|---|---|---|
SUSUM3035 | BALIK YEMEKLERİ | Seçmeli Ders Grubu | 3 | 5 | 3,00 |
Lisans
Pişirme metotları
Dr. Öğr. Üyesi Zafer Ceylan
1 | Pişirme yöntemlerine giriş |
2 | Geleneksel balık yöntemleri |
3 | Modern pişirme yöntemleri |
4 | |
5 |
Yok
Yok
bazı balık pişirme metotlarının tanımlanması
Hafta | Teorik | Uygulama | Laboratuvar |
---|---|---|---|
1 | giriş | ||
2 | pişirmenin önemi | ||
3 | kontaminasyon | ||
4 | mutfakta çapraz kontaminasyon | ||
5 | teknik inceleme | ||
6 | pratik uygulama | ||
7 | ara sınav | ||
8 | pratik uygulama | ||
9 | pratik uygulama | ||
10 | pratik uygulama | ||
11 | pratik uygulama | ||
12 | duyusal değerlendirme | ||
13 | duyusal değerlendirme | ||
14 | final | ||
15 | |||
16 |
Öğretim üyesinin notları
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri | Adet | Değer |
---|---|---|
Ara Sınav | 1 | 5 |
Derse Katılım | 2 | 10 |
Problem Çözümü | 3 | 20 |
Deney | 4 | 30 |
Proje Hazırlama | 1 | 5 |
Final Sınavı içiin Bireysel Çalışma | 5 | 30 |
Toplam | 100 | |
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri | Adet | Değer |
Final Sınavı | 1 | 100 |
Toplam | 100 | |
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri | 40 | |
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri | 60 |
Yok
Etkinlikler | Sayısı | Süresi (saat) | Toplam İş Yükü (saat) |
---|---|---|---|
Ara Sınav | 1 | 2 | 2 |
Final Sınavı | 1 | 2 | 2 |
Beyin Fırtınası | 10 | 2 | 20 |
Rapor Hazırlama | 10 | 2 | 20 |
Rapor Sunma | 10 | 2 | 20 |
Proje Hazırlama | 1 | 2 | 2 |
Makale Yazma | 3 | 1 | 3 |
Ödev Problemleri için Bireysel Çalışma | 4 | 1 | 4 |
Ara Sınav İçin Bireysel Çalışma | 5 | 2 | 10 |
Toplam İş Yükü (saat) | 83 |
PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 | PÇ 8 | PÇ 9 | PÇ 10 | PÇ 11 | PÇ 12 | PÇ 13 | PÇ 14 | PÇ 15 | PÇ 16 | PÇ 17 | PÇ 18 | PÇ 19 | PÇ 20 | PÇ 21 | PÇ 22 | PÇ 23 | |
ÖÇ 1 | |||||||||||||||||||||||
ÖÇ 2 | |||||||||||||||||||||||
ÖÇ 3 | |||||||||||||||||||||||
ÖÇ 4 | |||||||||||||||||||||||
ÖÇ 5 |