GERİ DÖN

Ders Öğretim Planı


Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS
SUSUM3035 BALIK YEMEKLERİ Seçmeli Ders Grubu 3 5 3,00

Lisans



Pişirme metotları


Dr. Öğr. Üyesi Zafer Ceylan


1 Pişirme yöntemlerine giriş
2 Geleneksel balık yöntemleri
3 Modern pişirme yöntemleri
4
5


Yok


Yok


bazı balık pişirme metotlarının tanımlanması


Hafta Teorik Uygulama Laboratuvar
1 giriş
2 pişirmenin önemi
3 kontaminasyon
4 mutfakta çapraz kontaminasyon
5 teknik inceleme
6 pratik uygulama
7 ara sınav
8 pratik uygulama
9 pratik uygulama
10 pratik uygulama
11 pratik uygulama
12 duyusal değerlendirme
13 duyusal değerlendirme
14 final
15
16

Öğretim üyesinin notları



Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri Adet Değer
Ara Sınav 1 5
Derse Katılım 2 10
Problem Çözümü 3 20
Deney 4 30
Proje Hazırlama 1 5
Final Sınavı içiin Bireysel Çalışma 5 30
Toplam 100
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri Adet Değer
Final Sınavı 1 100
Toplam 100
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri 40
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri 60

Yok


Etkinlikler Sayısı Süresi (saat) Toplam İş Yükü (saat)
Ara Sınav 1 2 2
Final Sınavı 1 2 2
Beyin Fırtınası 10 2 20
Rapor Hazırlama 10 2 20
Rapor Sunma 10 2 20
Proje Hazırlama 1 2 2
Makale Yazma 3 1 3
Ödev Problemleri için Bireysel Çalışma 4 1 4
Ara Sınav İçin Bireysel Çalışma 5 2 10
Toplam İş Yükü (saat) 83

PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8 PÇ 9 PÇ 10 PÇ 11 PÇ 12 PÇ 13 PÇ 14 PÇ 15 PÇ 16 PÇ 17 PÇ 18 PÇ 19 PÇ 20 PÇ 21 PÇ 22 PÇ 23
ÖÇ 1
ÖÇ 2
ÖÇ 3
ÖÇ 4
ÖÇ 5
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek