Dersin Kodu | Dersin Adı | Dersin Türü | Yıl | Yarıyıl | AKTS |
---|---|---|---|---|---|
MYLVS2021 | HAYVANSAL ÜRÜN TEKNOLOJİLERİ VE ANALİZLERİ | Seçmeli Ders Grubu | 2 | 3 | 3,00 |
Önlisans
Türkçe
süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri teknolojisi ve analizleri anlatılması
öğr.gör.rahmi ylıdız
1 | a |
2 | |
3 | |
4 | |
5 |
Yok
Yok
süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri teknolojisi ve analizleri anlatılması
Hafta | Teorik | Uygulama | Laboratuvar |
---|---|---|---|
1 | a | ||
2 | |||
3 | |||
4 | |||
5 | |||
6 | |||
7 | |||
8 | |||
9 | |||
10 | |||
11 | |||
12 | |||
13 | |||
14 | |||
15 | |||
16 |
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri | Adet | Değer |
---|---|---|
Ara Sınav | 1 | 100 |
Toplam | 100 | |
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri | Adet | Değer |
Final Sınavı | 1 | 100 |
Toplam | 100 | |
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri | 40 | |
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri | 60 |
Yok
Etkinlikler | Sayısı | Süresi (saat) | Toplam İş Yükü (saat) |
---|---|---|---|
Ara Sınav | 1 | 1 | 1 |
Final Sınavı | 1 | 1 | 1 |
Derse Katılım | 14 | 2 | 28 |
Tartışma | 14 | 3 | 42 |
Soru-Yanıt | 1 | 1 | 1 |
Toplam İş Yükü (saat) | 73 |
PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | |
ÖÇ 1 | 5 | 5 | 5 |
ÖÇ 2 | 5 | 5 | 5 |
ÖÇ 3 | 5 | 5 | 5 |
ÖÇ 4 | 5 | 5 | 5 |
ÖÇ 5 | 5 | 5 | 5 |